vrijdag 8 juli 2011

Welkom lieve Kasper


Joepie! Kasper is geboren!

Mama Kasper leerde ik een tijd geleden kennen als een super lieve vriendin van mijn allerliefste vriendin Ilse. Het  klikte met Mama Kasper... en we haakten enkele keren samen... we begonnen aan een uiltje dat helaas nog niet afgeraakt is.

Menige haak-date werd afgezegd omdat Mama Kasper te kampen had met kwaaltjes waarvan ik noch u het bestaan kunnen vermoeden, mijn kinderen maakte ook enkele dates onmogelijk omdat ze 'weeral' ziek waren en dan was er nog mijn eigen lichaam dat soms roet in het eten strooide. We hebben elkaar dus eigenlijk maar enkele keren gezien, maar toch, Mama Kasper is de MAX.

We hebben hier uitgekeken naar de geboorte van dat kleine baby'tje. Enkele dagen voor de bevalling maakte ik voor Mama Kasper al hoesjes voor over de natte doekskes, zoals ge ze hier in een tutorial kunt vinden.


En toen viel dit prachtige geboortekaartje in de bus.... 
Hier thuis rekenen we dit kaartje tot de schoonste die we in lange tijd hebben gekregen. Helemaal onze stijl en zo 'af'.

Wat een toeval da ik het hoesje voor de doekjes in exact dezelfde kaboutertjes maakte. Ik had nog een restje liggen en ging daarmee aan de slag. Ik maakte voor de kleine Kasper een kussentje (met paspel rondom) en een potloodrol met placemat (tutorial hier). Ok, die kleine kan nog niet kleuren, maar ik kon het echt niet laten.We wensen Mama en Papa Kasper heel veel geluk samen. En ik hoop natuurlijk dat ze blij zijn met onze kadootjes.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...