dinsdag 5 juli 2011

Inspiraie bij Rae


Ik ben een behoorlijke fan van Rae van made by Rae. Ze heeft enkele hele leuke gratis patroontjes. De baby legging maakte ik al en de babybroekjes ook.

Rae heeft goeie smaak. Ze heeft ook enkele patroontjes waarvoor je moet betalen en dan krijg je ze in pdf formaat. Ik kocht onlangs een patroontje voor een boekentasje. Ons Nieneke gaat in november naar school en ik ga haar zelf een boekentasje maken. Eerst wou ik het zelf proberen uit te vissen, maar manlief vond dat ik het "gewoon moet kopen". Dus deed ik wat manlief me zei.

Ik kocht ook het patroontje van de 'Lickety Split bag'. Het is een vrij grote tas, wat ik heel erg handig vind. Ze is omkeerbaar, wat ik heel erg leuk vind en ze is mobiel. Ik leg het effe uit. De draagriem wordt vast gemaakt met een knoop in het midden. Je kan hem dus aanpassen aan je eigen lengte, maar het beste komt nog: je kan ze gewoon aan je buggy knopen! Mijn andere tassen hun riemen zijn te lang voor aan de buggy en dan hangt m'n tas ergens te zwerven net boven de grond.


Ik ben dus fan van de 'Lickety Split bag'! Ik maakte hem met de overbekende appeltjesstof van Kokka en aan de andere kant een blauwe katoen met witte bollen. Altijd schoon.


Het patroon had geen sluiting voorzien, maar ik heb dat wel graag, dus heb ik een lusje en een knal-groene knoop toegevoegd.


 Tot slot, ik denk dat het niet bij deze ene tas zal blijven... trouwe lezers weten dat ik een 'kleine' tassen verslaving heb.

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...