zaterdag 30 april 2011

Creaclubke 30/4/2011

Vandaag was het creaclubke ten huize Creatinneling. De opkomst was beperkt tot Milja, de schoonmoeder en mijn schoonzus, Margriet. Ondanks dat de opkomst wat minder groot was dan normaal, was de sfeer top!

Iedereen werkte vlijtig, ik leerde Margriet wat nieuwe tips en trics. Zij is immers een absolute beginner aan het naaimachien. Maar ze leert snel en heeft ondertussen al een rok en een jurk gemaakt. Vandaag was het herstellingen-dag. Dit vergt meestal enige handigheid, maar het ging heel goed.

Milja werkt aan een kunstwerkje waarvoor ze engelengeduld nodig heeft. Ik post later een foto, want ik kan het absoluut niet uitleggen.

Ikzelf maakt enkele hoezen voor de Annie MG Schmid koffers en toen die af waren heb ik  twee potlood-rollen gemaakt. Ze lijken een beetje op die van Mme Zsazsa, maar ik voegde er een placemat aan toe. Dit maakt het voor mij een pak interessanter omdat ze dan kunnen kleuren zonder de tafel vuil te maken. Ook handig om mee te nemen en te voorkomen dat ze op de tafel kleuren op restaurant, bij de dokter, ...

Ik maakte deze potlood-rollen op bestelling voor een vriendin. Ze zijn bestemd voor Myrthe en Benthe.

Dit zijn de twee rollen opgerold en gesloten met touwtje.

Klaar voor gebruik

Ook klaar voor gebruik
 Ik plan nog een keer een handleiding te maken, maar daar heb ik wat tijd voor nodig. Geluld hebben is dus de boodschap.

Tot slot weer een herinnering aan de give-away die nog steeds loopt. Registreer je als volger en misschien win jij wel een van deze tassen. Alle info is hier te vinden.


3 opmerkingen:

 1. Leuk idee, die potlodenrol met placemat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Creatinneling, ik ben goe bezig! ;-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Saskia Van Remoortel3 juli 2011 om 22:24

  Hoikes,

  Heb je vandaag op de beparkte oplage gezien! Ben echt weg van jouw spulletjes! Wou nog terugkomen voor zo'n potloodrol, maar ons Nelle was zo moe dat we naar huis moesten!
  Kom je nog terug op 21 augustus?

  Groetjes,
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...