dinsdag 13 december 2011

Klavertjes

De laatste dagen/weken heb ik veel genaaid voor mijn kraampje op de Beparkte Oplage van aanstaande zondag (18 december). Dat doe ik puur voor de fun en ik geniet er van om daar rond te hangen, al dat moois te bekijken. De hele namiddag twijfelen over wat ik 'dan toch maar ga kopen'. Heerlijk! 
Ik krijg steevast gezelschap van ons mama en vaak ook van mijn zus. Gezellig. Ik maak voor zondag alvast verse soep voor in een thermos.

En dan vertel ik jullie nu waarom deze blogtitel 'Klavertjes' is. Awel sé ... Ik kocht bij koekepeertje een prachtige tricot stof met klavertjes.  
Een half metertje kocht ik. En ik wist direct dat het een winterjurkje voor Nien ging worden.

Het patroontje maakte ik al eens hier in een prachtige vogeltjes tricot en hier in de overbekende soep-tricot en komt uit KNIPPIE 2008/4.Het blauwe klavertje maakte ik met flockfolie op basis van de klavertjes op de stof.

12 opmerkingen:

 1. Tof jurkje! Heb het stofje hier ook liggen, maar ik plande iets voor mezelf... Begin te twijfelen of dat niet te 'kindjes' zou zijn. Voor kindjes misstaat het in elk geval niet, dat is duidelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wauw, en die grote geflockte klaver maakt het echt helemaal af !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk die beparkte oplage hé. Misschien loop ik je daar wel eens tegen het lijf : )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi! en met dat blauw is dat echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat mooi. naar dat patroontje ga ik ook eens op zoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, dat jurkje brengt je zeker geluk ... Amuseer je zondag! Ik duim dat het een mooie, heldere hemel is. ( want als het waait is het daar maar koud hé! )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En wil ze het nog meer aan doen? Want niet is heel kies keurig niet? Anders ben ik kandidaat, mijn dochter zou er ook prachtig mee staan! Super leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtig jurkje voor Nien. Ik moet het patroontje misschien ook eens zoeken want daar zou ik er hier ook enkele gelukkig mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh zo mooi.....!!!! Echt prachtig, en ook het koppie erboven, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk kleedke!! Echt heel mooi ook de combinatie met dat blauwe flock-klavertje! Ligt dat patroontje in de Schoten Stikt-bib? ;-)

  En die Nien haar ondeugend "toteke" hihihihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...