donderdag 23 juni 2011

Een uitdaging

Jullie weten dat ik vooral voor mijn kids, mezelf en wat goeie vrienden en hun schattige kids. Daar haal ik veel plezier uit en ik vul er mijn dagen goed mee.
Degenen die me goed kennen weten dat ik met chronische pijn kamp en dat beest is meer baas over mij dan ik zou willen. Er zijn goeie en kwade dagen maar helaas wisselen die elkaar maar al te graag af.

Op een wonderbaarlijk goeie dag nam ik een (over)moedig besluit! Ik ga deelnemen aan de 'Beparkte oplage'. Dat is een marktje waar men handgemaakte creaties kan kopen/verkopen. In de zomer wordt het om de paar maanden georganiseerd in 'Park spoor noord' in Antwerpen.  En ik ga dus deelnemen aan de editie van 3 juli.

En toen ik dat moedige besluit had genomen, kwamen er weer kwade dagen. Daardoor kwam er van naaien niet veel in huis. Op de goeie dagen daarentegen stikte ik vlijtig, vlijtiger en het vlijtigst.

Ik maakte boodschappentassen, rokjes en jurkjes bij de vleet. Mijn ontwerp van de potloodrol/placemat werd ook een fiks aantal keren afgewerkt. En nu... nu ben ik er klaar voor. Het vooropgestelde aantal stuks is gehaald. Mede dankzij 'mama' kan ik jullie wel verklappen.

Hier een glimp uit het aanbod van mijn kraamke op de 'Beparkte oplage'.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...