donderdag 19 mei 2011

Compagnon gezocht!

Hallo iedereen,

Ik organiseer sinds eventjes maandelijks een naai-clubke bij mij thuis. Heel gezellig en inspirerend vind ik dat! Ik vind het leuk om mijn vriendinnen bij te staan met tips en trics, maar ook andersom word ik er veel rijker (lees beter) van.

Zoals jullie ongetwijfeld weten hebben al vele steden een eigen naaiclub. Dit is dan openbaar, iedereen kan er naar toe komen.
Hier enkele schitterende voorbeelden: het leuvens stiksel, ijverige wijven, zot van antwerken, studio stik, en vele vele anderen.

Hier komt het: Ik zou willen starten met een naai-clubke in de regio merksem/schoten. Een openbaar clubke, voor iedereen. Ik geloof echt dat dat reuze gezellig kan worden en dat er veel interesse voor is.

MAAR (ja, er is altijd een maar) ik zoek iemand die er mee zijn schouders wil onder zetten om dit op poten te zetten.

Mijn doel is gewoon gezellig samen komen, tetteren, koekskes eten, maar ook soms een thema avond  bvb rok, tas, ... enz.

Dus ...

Heb je zin om hierover mee te denken en te doen, contacteer me!

tinnemichielsen AT hotmail DOT com

Ken je iemand uit deze regio die hiervoor misschien goesting heeft, stuur zeker een linkje door!

De gemeente Schoten heeft er alvast ook zin in. Binnenkort heb ik een eerste overleg daar om te bekijken waar en hoe we kunnen samenwerken.

Als je op de hoogte gehouden wil worden van het verdere verloop van dit project, laat dan je emailadres achter hier of stuur me een mailtje (zie hoger).

Gegroet!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...