zaterdag 16 april 2011

D-day!


Een tijdje geleden plaatste ik een bericht over Nien haar 2de verjaardag. Dat lees je hier.

Ondertussen is D-day voorbij. Op 6 april is ze 2 geworden. We zongen voor haar de hele dag. Ze kreeg er niet genoeg van.

Er waren feestjes bij de vleet. Eerst naar de dierentuin met meter en peter.

 

Dan verjaardagvieren thuis met taart natuurlijk. Ik maakte voor Nien een verjaardagskroon en een leuk sjaaltje met pompon-lint. Ze was er heel blij mee, vooral het sjaaltje "met ballen" viel in de smaak.
Verder flockte ik een leuke tekening op een truitje. Een 'frouw met taart'.


 

Toen was er het feestje bij Mama Els (de onthaalmoeder). Weer een hele dag zingen voor de kleine Nien. We trakteerden de andere kinderen op slabben. Ik kreeg er veel leuke reacties op. Plezant is dat.

Tot slot was er het familiefeestje. Moemoe, moeke, voke, alle tantes, neefje en nichtje,... Heel erg gezellig was het. Mega Mindy was in haar nopjes.
Hier enkele foto'tjes.Vrijdag kreeg Nien een gastroscopie in het UZA en gelukkig waren er geen duidelijke afwijkingen aan slokdarm, maag en darmen te zien. Nu moeten we nog wachten op de uitslag van de stalen die genomen zijn. Hopelijk kunnen we nu, na 2 jaar, eindelijk een moeilijke periode met vele medische proiblemen afsluiten.
Voorlopig ziet het er zelfs een beetje goed uit. Maar we blijven voorzichtig hè.

1 opmerking:

  1. Wat is Nien een schatje om te zien!!!!
    En is nu alle sores over omtrent haar gezondheid?

    Groetjes van Christien...(ja, ik zit je blog even door te spitten -;))

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...