vrijdag 25 maart 2011

Nien trakteert met taart en slabbenOnze kleine Nien is binnenkort jarig. Ze wordt 2 jaar. Ze ziet er anderhalf uit en gedraagt zich alsof ze al 6 is. Een hele dame dus!

Haar verjaardag laat me niet onberoerd omdat Nien in haar 2-jarig leventje al veel te verwerken heeft gekregen. Haar gezondheid baart ons elke dag zorgen. De laatste tijd is ze vrij goed, maar met Nien weet je eigenlijk nooit. Nu ja, ik ga niet zitten zeuren. Ze is een schatje, eeuwig goed gezind en klaar om 2 te worden.

Tijdens de week gaat Nien naar een onthaalmoeder is Schoten. Ze heet 'mama Els' en mama Els is super! Dat vinden wij, maar ook Nien is gek op haar.
Uiteraard vieren ze feest voor Nien als ze 2 wordt. Ik ga een taartje meegeven om samen te smullen. En bij een verjaardag hoort meestal ook een kleine traktatie. Ik hou niet van snoep als traktatie, ik hou niet van snoep in het algemeen eigenlijk.

Nien trakteert met zelfgemaakte slabben.

 

Voor haar verjaardag heb ik ook een truitje ontworpen. De 'frauw met taarrrt' zoals kleine Nien het zo mooi zegt.


6 april is the day!

Ik ben er nog niet klaar voor. Op mijn lijstje staat nog: kroon maken en slinger maken.

Slingers maak ik hier bij de vleet, maar voor Nien wil ik andere stofjes maken dus wel wat werk opnieuw. En die kroon wil ik ook naaien zodat hij wat duurzamer is. Daar heb ik alleen nog geen plan voor. Dus als je leuke ideeën hebt, laat maar horen!

Tot gauw!

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...