donderdag 5 mei 2011

Ik zit met een heel dubbel gevoel vandaag

Jasje met opstaande kraag en kap
 Hallo allemaal,

Je las de titel net: 'ik zit met een heel dubbel gevoel vandaag'.

Op donderdag voormiddag volg ik naailes bij Christel en daar werk ik altijd aan 'moeilijke' projecten. De afgelopen weken werkte ik aan een zomerjas voor Sep. Een jas moet voering was compleet nieuw voor mij. Dus heel interessant om op de naailes te proberen. Thuis zou het wellicht ook wel lukken, maar nu leer ik het tenminste volgens het boekje. Soms ben ik 'te' creatief en volg ik de regels van de kunst niet helemaal.

Ik heb 3 lessen gewerkt aan de jas. Ik ben er heel erg trots op. Hij is prachtig! Dit komt zoo fout over, maar ik ben echt heel blij met het resultaat. Hij is hip en goed afgewerkt.

Waarom ik met een dubbel gevoel zit vraag je je af? DE JAS IS AL BIJNA TE KLEIN!  Ik maakte een 122 en het is een 116 denk ik.
Als dat niet vloeken is? Ik ben blij met het resultaat, maar ik vind hem echt te krap. Als ik Sep de jas laat dragen is dat maximum voor een maand of zo. En dat vind ik zonde.

Hier toch enkele fotootjes:
Vooraanzicht

Bijschrift toevoegen
achterkant
polsband

Ik ga nu dus eens heel goed nadenken wat ik met het jasje ga doen. Verkopen? Nog 2 jaar in de kast leggen voor Warre? Zomaar weggeven? Voor dat laatste heb ik er te hard aan gewerkt. Bijhouden voor de webwinkel waar ik van droom? ... wordt vervolgd...

Op naaivlak ben ik nu bezig met kleertjes voor Nore, dochtertje van mijn lieve vriendin Ilse. Een rokje, een smockjurk en een wikkeljurk. Binnenkort zet ik fotootjes online.


Tot slot wil ik iedereen die nog wil meedoen met de give-away waarschuwen. Momenteel zitten we aan 43 volgers. Als het er 50 zijn, worden de boodschappentassen verloot. Nog maar 7 mensen kunnen dus meedoen.
Succes alvast!

Tot gauw!

8 opmerkingen:

 1. Misschien is het patroontje niet helemaal wat het moet zijn ... de mouwen zijn zeker lang genoeg, het lijfje is inderdaad krap ... Toch heel knap gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem prachtig! Je mag er gerust super-fier op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super prachtig
  misschien toch een maandje laten dragen dan is hij toch niet versleten om aan Warre door te geven
  zo niets mee doen is ook zo zonde van het werk
  hij is echt heel heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende jas!
  Ik weet niet wat ik zou doen, maar hem houden voor de jongste zoon lijkt mij wel een heel fijne optie... 't is ook een tijdloos jasje he! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie jas!!
  Ik weet wel wat ik zou doen; wegleggen! 2 jaar, dat is zo om...
  En dan kan je die super mooie jas, waar je zo super goed aan gewerkt hebt en waar je trots op bent, weer voor de dag halen!
  Oja, ik zou eerst Sep erin laten lopen, zolang het kan. Want hij zit nu wel heel mooi, de mouwen zijn niet te kort he?! En zo gauw hij hem niet meer past, wegleggen! Joh, zo hard gewerkt, daar moet je zelf van genieten!!!!

  Groetjes en succes met denken erover! ;-)

  Christien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem alvast ook heel mooi maar wie weet hoeveel mooie(re) jassen maak je nog binnen dit en 2 jaar?
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh... I love die Kokka. Ik zou hem even laten dragen en dan bewaren (en dan heel vroeg aangeven aan nr. 2).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zal héél hard juichen zodat het het gevoel bij 'bijna te klein' een beetje gecompenseerd wordt, want o wat is hij prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...