zondag 19 februari 2012

Boleo nr 2Ik ben de oudste in een gezin van 3 dochters. Ik weet niet goed wat ik daarover wil zeggen. Ik heb mijn hele leven gedroomd van een grote broer. Maar zoals jullie weten is dat niet zo gemakkelijk te regelen.
Doorheen de jaren kreeg ik een goeie band mijn met zussen. En vandaag is zus nr. 2 jarig! Ze keek vol bewondering naar de boleo die ik weg gaf en zei "mmm, zo zou ik er ook wel ene willen". Ik daarop "kom dan maar eens mee, kies maar 2 stofjes uit mijn stoffenkast."
Ze koos een groene flour die ik kocht in stoffen eclips in Berchem en een quilt-stofje dat ik kocht bij naald en draad in Schoten.
 
 Ik deed er nog een sleutelhanger bij en een ritstasje dat op de clutch van Elisanna moest lijken. Ik had geen zin om het patroon af te drukken en de handleiding te volgen, en daarom is het eigenlijk helemaal niet 'de clutch van Elisanna' maar gewoon een simpel ritstasje.


En omdat Tante Veerle Nien's meter is, kocht in in naam van Nien nog een kadootje voor in haar nieuw huis.

Ik weet al een tijdje dat ze gek is op de sparrow key.
Geniet van je verjaardag zus!

6 opmerkingen:

 1. Oooh, ik wil ook wel een zus zijn van jou !!! De tas, het sleutelkastje ... Wauw !
  En zo'n flourstofje wil ik ook wel ... Alhoewel, als ik het dan weer verknoei ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf 2 jongere broers en droom al jaren van een zus (maar da is inderdaad nogal moeilijk te regelen). En als ik die cadeautjes zie, mis ik nog meer een handige, creatieve zus.

  Ze heeft geluk!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat hebben we dan gemeen, ik ben ook de oudste van 3 zussen, maar ik maak alen mar geschenkjes voor hun kindjes :).
  Mooie tas, ik hou wel van dat grasgroen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben de oudste van 2 zussen en ik droomde toen ik 16 was van een jonger broertje. Toen ik 18 werd, kreeg ik er nog eentje. Hij werd vandaag 25 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zussen boffen! Ik vandaag mijn give away ontvangen, waarvoor nogmaals superbedankt, ik ben er echt blij mee! Ik post later deze week nog een berichtje op mijn blog!

  xxx Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...